ASIM07 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Anakartı güncellerken M-Flash şart diyorlar. M-Flash ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 8 Nisan 2021 #2 BIOS'u yedekliyordu galiba.
ASIM07 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: BIOS'u yedekliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Acaba flashımın M-Flash olup olmadığını nasıl anlarım flashım biraz eskide.
Chitoge Kirisaki dedi: BIOS'u yedekliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Acaba flashımın M-Flash olup olmadığını nasıl anlarım flashım biraz eskide.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 8 Nisan 2021 #4 ASIM07 dedi: Acaba flashımın M-Flash olup olmadığını nasıl anlarım flashım biraz eskide. Genişletmek için tıkla... Onu flash bellek değil anakartın desteklemesi lazım bu da eski anakarlarda mevcut değil.
ASIM07 dedi: Acaba flashımın M-Flash olup olmadığını nasıl anlarım flashım biraz eskide. Genişletmek için tıkla... Onu flash bellek değil anakartın desteklemesi lazım bu da eski anakarlarda mevcut değil.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 8 Nisan 2021 #5 MSI anakartlarda BIOS güncellemesini yaparken kullanılıyor. Rehberi aşağıda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MSI anakartlarda BIOS güncellemesini yaparken kullanılıyor. Rehberi aşağıda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ASIM07 Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 Enes3078 dedi: MSI anakartlarda BIOS güncellemesini yaparken kullanılıyor. Rehberi aşağıda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ona bakıp yapıyorum zaten flashım uygunmu acaba diye soruyorum nasıl anlarım M-Flash oluğp olmadığını?
Enes3078 dedi: MSI anakartlarda BIOS güncellemesini yaparken kullanılıyor. Rehberi aşağıda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ona bakıp yapıyorum zaten flashım uygunmu acaba diye soruyorum nasıl anlarım M-Flash oluğp olmadığını?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 8 Nisan 2021 #7 USB belleğin uygunluğu önemli değil. M-Flash BIOS güncellerken kullanılan teknolojidir. USB 1.0 bir USB bellek ile BIOS güncelleseniz bile sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla BIOS güncelleyebilirsiniz.
USB belleğin uygunluğu önemli değil. M-Flash BIOS güncellerken kullanılan teknolojidir. USB 1.0 bir USB bellek ile BIOS güncelleseniz bile sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla BIOS güncelleyebilirsiniz.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 8 Nisan 2021 #8 M-Flash nedir bilmiyorum. FAT32 olarak biçimlendirmediğinden olabilir mi?