C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #1 Siteye ilk defa girmeye çalışırken böyle bir hata aldım. Hesabınız askıya alındı diyor ancak dediğim gibi daha önce hiç girmediğim bir siteden nasıl ban yiyebiliyorum ki? Bu siteyle mi yoksa benle mi alakalı bir sorun?
Siteye ilk defa girmeye çalışırken böyle bir hata aldım. Hesabınız askıya alındı diyor ancak dediğim gibi daha önce hiç girmediğim bir siteden nasıl ban yiyebiliyorum ki? Bu siteyle mi yoksa benle mi alakalı bir sorun?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.001 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Kasım 2022 #2 Askıya alınan hesap seninki değil site sahibininki. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #3 Emrecngz dedi: Askıya alınan hesap seninki değil site sahibininki. Genişletmek için tıkla... Yani genel bir sorun sanırım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Askıya alınan hesap seninki değil site sahibininki. Genişletmek için tıkla... Yani genel bir sorun sanırım, teşekkürler.