K karanlıklabirebir Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2025 #1 Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu?
KaptanSmurf Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 karanlıklabirebir dedi: Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... A1 ehliyeti alınca M sınıfı ehliyeti de alınmış oluyor diye biliyorum emin değilim. Artı 0 Eksi
karanlıklabirebir dedi: Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... A1 ehliyeti alınca M sınıfı ehliyeti de alınmış oluyor diye biliyorum emin değilim.
Taksi Naber Müdür Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 663 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 karanlıklabirebir dedi: Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... 16 yaşını doldurmuş iseniz direk başvuru yapabilirsiniz. 0-11 KW güce kadar olan motorlar için alınacak ehliyet tipidir. Chatgpt yede sordum tam olması için oda böyle önkoşul yok dedi. Çözüm olarak işaretlemeyi unutmazsan sevinirim. Artı 0 Eksi
karanlıklabirebir dedi: Dostlar aklıma takılan bir soru oldu. Tam bir cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. İllaki M sınıf ehliyet almak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... 16 yaşını doldurmuş iseniz direk başvuru yapabilirsiniz. 0-11 KW güce kadar olan motorlar için alınacak ehliyet tipidir. Chatgpt yede sordum tam olması için oda böyle önkoşul yok dedi. Çözüm olarak işaretlemeyi unutmazsan sevinirim.
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 307 Çözümler 1 3 Nisan 2025 #4 A1 ehliyet alınca m sınıfı ehliyet de geliyor. Artı 0 Eksi
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2025 #5 Direkt A1 alabilirsin. A1 alınca M de geliyor. Artı 0 Eksi