barakkos Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 SSD veya HDD modeli Samsung 980 Pro 1 TB Amazon.com.tr Bu ürün için arıyorum M1 Air'da kullanacağım. Amazon.com.tr Bunu da düşünebilirim. Şimdiden Teşekkürler.
Amazon.com.tr Bu ürün için arıyorum M1 Air'da kullanacağım. Amazon.com.tr Bunu da düşünebilirim. Şimdiden Teşekkürler.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Nisan 2023 #2 barakkos dedi: Amazon.com.tr Bu ürün için arıyorum M1 Air'da kullanacağım. Amazon.com.tr Bunu da düşünebilirim. Şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Harici kutuda o SSD'lerin vaat edilen hızını alamayacağınız için daha ucuz 1 TB SSD'ler bakın bence. Boşuna para dökmüş olursunuz. Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
barakkos dedi: Amazon.com.tr Bu ürün için arıyorum M1 Air'da kullanacağım. Amazon.com.tr Bunu da düşünebilirim. Şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Harici kutuda o SSD'lerin vaat edilen hızını alamayacağınız için daha ucuz 1 TB SSD'ler bakın bence. Boşuna para dökmüş olursunuz. Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
barakkos Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 temmuzz dedi: Harici kutuda o SSD'lerin vaat edilen hızını alamayacağınız için daha ucuz 1 TB SSD'ler bakın bence. Boşuna para dökmüş olursunuz. Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... peki önerebileceğiniz bir ssd var mıdır?
temmuzz dedi: Harici kutuda o SSD'lerin vaat edilen hızını alamayacağınız için daha ucuz 1 TB SSD'ler bakın bence. Boşuna para dökmüş olursunuz. Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar Orico Type-C NVMe M.2 Gen2 10Gbps SSD HDD Şeffaf Harddisk Kutusu, Kırmızı, TCM2-C3-RD : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... peki önerebileceğiniz bir ssd var mıdır?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 25 Nisan 2023 #4 Amazon.com.tr