M1 Air verip M3 Air alınır mı?

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar,

Elimde M1 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB model MacBook Air var. TROY'da şu an da M3 işlemci 16 GB RAM ve 512 GB MacBook Air 61k.

16K'ya geri alıyorlar. Öğrenci olduğum olduğum içinde %12 civarında indirim oluyor. Bana ortalama 40k civarına geliyor. Taksit ile almayı planlıyorum. Sizce M3 - 16 GB ve 512 GB Air alınır mı? Yoksa m4'lerin çıkmasını mı beklemeliyim?

Acaba m4'ler çıkınca M.2-M3 cihazlarda indirim vs oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni cihaz çıkınca indirim olduğuna denk gelmedim. 16 GB ve 512 GB M3 40k'ya mantıklı.
Bu arada kendini cihazınızı 2. elde daha yüksek fiyata satabilirsiniz.

Yeni cihaz çıkınca indirim olduğuna denk gelmedim. 16 GB ve 512 GB M3 40K'ya mantıklı.
Bu arada kendini cihazınızı 2. elde daha yüksek fiyata satabilirsiniz.

Evet hocam. Elden daha fazla fiyata satabilirim. Ben sadece basit matematik ile bu fiyat bandında alabiliyorum. Bu fiyatlara mantıklı mı yani?
Yoksa 2.el Pro işlemcili M.2 veya M3 Pro işlemcili cihazlar mı mantıklı diye merak ettim.

Evet hocam. Elden daha fazla fiyata satabilirim. Ben sadece basit matematik ile bu fiyat bandında alabiliyorum. Bu fiyatlara mantıklı mı yani?
Yoksa 2.el Pro işlemcili M.2 veya M3 Pro işlemcili cihazlar mı mantıklı diye merak ettim.

MacBook'u ne amaçla kullanıyorsunuz?

Hocam WordPress ve Swift dili ile ilgileniyorum.

Pek ağır şeyler değil. M3 16 GB gayet yeterli olur büyük projeniz yoksa. Mobil kullanım sergiliyorsanız hem daha hafif ve sessiz demeyin verir Air kasa Pro'ya göre.

Pek ağır şeyler değil. M3 16 GB gayet yeterli olur büyük projeniz yoksa. Mobil kullanım sergiliyorsanız hem daha hafif ve sessiz demeyin verir Air kasa Pro'ya göre.

Şu an için başlangıç aşamasında olduğumdan dolayı sadece 2.el durumunda ki Pro işlemcili makineler ne denli tercih edilir veya M4 çıkıyor birkaç haftaya ne denli "kampanya" adı altında fiyatlarda iyileştirme olur bilmiyorum.

Sanmıyorum pek kampanya olacağını. M4 islemciyi de iPad Pro'lardan biliyoruz zaten.

Ben aslında fiyat anlamında beklemek istedim. Yani mesela bu fiyata M4 olsa acaba diye düşünebilirim sanırım diye düşünüyorum.

Şurada tanıtıma pek bir şey kalmadı ama bugüne kadar dediğiniz şeye hiç şahit olmadık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00