M1 cihaza Bootcamp ile Windows 10 yüklemek mümkün mü?

Kraataos

Hectopat
Daha fazla  
Matriks uygulamasını kullanmaktayım, ama bu uygulama macOS destekli olmadığından Windows yükleyip açmak istiyordum ama bana Bootcamp yükleyip açabilirsiniz dedi, Bootcamp şu an M1 cihazlarda çalışıyor mu bilmiyorum. Ama paralel ile Bootcamp'in farkı nedir neden sadece bana Bootcamp üzerinden açabilirsiniz diyor? Bunu yapabilir miyim? Yani Bootcamp'i kurabilir miyim bu cihaza?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir, Bootcamp yapamazsiniz. Parallels ile farki biri direkt olarak cihazda Windows'u calistiriyor. Parallels ise sanal makine olarak.

Apple Silicon kullanan cihazlarda şu an Bootcamp ile Windows kurulamıyor olması lazım.

Parallels ile Bootcamp'in farkı şu. Parallels direkt sanal makine (VM) olarak işletim sistemi çalıştırır. Bootcamp ise direkt boot edecek şekilde çalıştırır.

Peki parallel ile kurduğumda parallel e boşta kaç GB RAM kalır 8 GB modelde. 4 GB RAM kullanan bir program kurmak istiyorum.

Cihaz bende boşta 1.2 GB RAM kullanıyor halihazırda sizce bu değer tam normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…