M1 çipli MacBook şimdi alınır mı?

Ogo

Megapat
Merhaba. MacBook almaya karar verdim. Air alacağım.
Bilindiği gibi yakında M1X ya da M.2 çipli MacBook tanıtılacak. Kasım gibi falan da satılmaya başlanır sanırım. Şu an Air baz model fiyatı 9400 civarı.
Bu fiyata sizce alınır mı? Yeni model çıkınca fiyatı şu anki indirimli fiyatın altına düşüyor mu? Ya da direkt yeni model mi almak lazım?
Teşekkürler.

Fiyatı düşmez. Aksine yükselir. Zaten bu etkinlikte 14 inç ve 16 inç MacBook Pro'lar bekleniyor. Onlarında fiyatı 20000₺'den başlar. Bence al gitsin.

PT'de 8999₺ idi yanlış hatırlamıyorsam, oradan alabilirsin.

Kardes basliga gore alinmaz yazacaktim.

Fiyat olara aylardir ne adam akilli artti, ne de dustu. Alinabilir.

Ben de satın alacağım. M1X veya M2 ne kadar farklı olabilir ki gündelik kullanım için?

Şu anda almayın derim.
Hem yeni çiplerin performansını şuanda tahmin edemeyiz. Çok yakın ya da çok daha iyi olabilir.
16 inç almak mantıklı olabilir.
Yeni Macbook serisi çıkınca normal M1 lerin fiyatı bir ihtimal biraz da olsa düşebilir.

16 inç en az 20 bin TL olacak. Konu sahibi arkadaşın bütçesi ise 9400 TL.

Gündelik kullanımda bir fark olmaz. Bütçeniz kısıtlıysa alın M1 Air geçin, yok param var derseniz bekleyin derim.
Siz de haklısınız. Maalesef bütçeyi aşamayacağım. Bilgilendirme için teşekkürler

Yeni MacBook Pro aldım web yazılım yapıyorum ama yinede ihtiyacım oluyor Illustrator kurmam gerekiyor... Daha önce kurabilen var mı?

Eylül ayında yeni macbook air tanıtılır mı sizce? Yoksa sadece 14 inç Pro mu gelir... Macbook air M1 alsam 1-2 ay sonra fiyatı düşer mi acaba diye soruyorum. G3258 düşmez demiş ama bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…