6 637465 Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 25 23 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar M1 işlemcili MacBook Air de Parallels Desktop içinde kullandığım bir program için SQL server gerekiyor internette araştırdım ama kesin bir çözüm bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar M1 işlemcili MacBook Air de Parallels Desktop içinde kullandığım bir program için SQL server gerekiyor internette araştırdım ama kesin bir çözüm bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
I imacapella Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Docker ve Azure Data Studio kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Docker ve Azure Data Studio kullanabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et