M1 işlemcili MacBook Air alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, matematik öğretmenimin PC'si bozulmuş. Yeni bir laptop bakıyordu. Ben de MacBookları önerdim. Şu an alınacaksa M1 işlemci alınması gerekiyor. Intel işlemcili almak saçmalık olur açıkçası. Ama M1 işlemciler de yeni ve türünün ilk örneği olduğu için bu yılın sonlarına doğru çıkacak MacBookları beklemek gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar, matematik öğretmenimin PC'si bozulmuş. Yeni bir laptop bakıyordu. Ben de MacBookları önerdim. Şu an alınacaksa M1 işlemci alınması gerekiyor. Intel işlemcili almak saçmalık olur açıkçası. Ama M1 işlemciler de yeni ve türünün ilk örneği olduğu için bu yılın sonlarına doğru çıkacak MacBookları beklemek gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Alınır, sorsaydınız oyun felan oynuyor mu?

Arkadaşlar, matematik öğretmenimin PC'si bozulmuş. Yeni bir laptop bakıyordu. Ben de MacBook'ları önerdim. Şu an alınacaksa M1 işlemci alınması gerekiyor. Intel işlemcili almak saçmalık olur açıkçası. Ama M1 işlemciler de yeni ve türünün ilk örneği olduğu için bu yılın sonlarına doğru çıkacak MacBook'ları beklemek gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Şu an alınır ama büyük ekran tercih edecekse bekleyebilir. Sanırsam 16 inç MacBook Pro'lar yıl sonu çıkacak.
Camera issues with M1 Big Sur Zoom'da kamera sorunu olabiliyormuş ama sonlara doğru güncellemeyi bitiriyoruz yazıyor.

O paralar yerine Ryzen'li ve düzgün SSD'ye sahip bir ultrabook çok daha iyi alternatif olacaktır. Zira öğretmenlerin zaman zaman kullanması gereken kitaplara özel bazı spesifik yazılımlar çalışmayacaktır.

Sanallaştırmayla kullanılabilir tabii ki ama hiçbir öğretmen onu öğrenmekle ve sanal makinede Windows boot etmekle uğraşmayacaktır. Onlara basit ve anlaşılır şeyler lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı