M1 işlemcili MacBook alınır mı?

emrihan321

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim bir masaüstü bilgisayarım var eski de olsa ama çok başka yere gittiğim için kendime dizüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Müzik ile uğraşıyorum. FL Studio ve çok plugin kullanıyorum haliyle. Apple ekosisteminden çıkmak pek istemiyorum ve bir MacBook almak istiyorum. Sizce M1 işlemcili yeterli olur mu? Aralarında çok fark var mı MacBook Air M2 ile M1 arasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik işleri için yüksek saklama alanı gerekiyor bence 1 TB (512 GB da olur) M1 16 GB MacBook Air sizin için uzun ömrülü ve iyi bir seçenek olur ya da 256 GB M1 16GB alıp yanına müzik dosyalarını saklamak için ayrı bir disk alabilirsiniz.

Müzik işleri için yüksek saklama alanı gerekiyor bence 1 TB (512 GB da olur) M1 16 GB MacBook Air sizin için uzun ömrülü ve iyi bir seçenek olur ya da 256 GB M1 16GB alıp yanına müzik dosyalarını saklamak için ayrı bir disk alabilirsiniz.
1TB harici SSD de var işlemci açısından yeterli olur mu M1 işlemci?

m1 işlemci her türlü işini görecektir. Ben 2013 macbook’ta 380 kanal (en az 30 kanal vst) film müziği çalıştım en küçük sorun yaşamadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı