B Berker Gönülden Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Merhabala. R MacBook Air M1 8 GB RAM'li laptopa sahibim F1 2017 adlı oyunu almayı düşünüyorum. Sizce FPS sıkıntısı çeker miyim?
Merhabala. R MacBook Air M1 8 GB RAM'li laptopa sahibim F1 2017 adlı oyunu almayı düşünüyorum. Sizce FPS sıkıntısı çeker miyim?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Berker Gönülden Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım M1 de sıkıntı yaratabilir sizce F1 2016'ı alsam çok fark var mıdır?
erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım M1 de sıkıntı yaratabilir sizce F1 2016'ı alsam çok fark var mıdır?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Ağustos 2021 #4 Berker Gönülden dedi: Sanırım M1 de sıkıntı yaratabilir sizce F1 2016'ı alsam çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... 2 oyun arasında çok fark olacağını sanmıyorum.
Berker Gönülden dedi: Sanırım M1 de sıkıntı yaratabilir sizce F1 2016'ı alsam çok fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... 2 oyun arasında çok fark olacağını sanmıyorum.