M1 MacBook Air için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan m3t0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 10.527
Bildiğim kadarıyla alttan hava almıyor. Yani fan bir işe yaramaz. Onun yerine metal soğutucu bakabilirsiniz. Ama yine de gerek olacağını düşünmüyorum. Güç tüketimi düşük olduğu için sıcaklık da çok yüksek olmuyor.

İşlemci ısınırsa ısısını alttaki metal plakaya ısısını iletiyor. O yüzden alttaki plaka soğuk olursa işlemcide otomatik soğuk oluyor.

Macbooklarda fan işe yaramaz çünkü hava sirkülasyonu yapıcak ızgara yok.İçiniz rahat olsun oyun oynamadığınız sürece sıkıntı olmaz.

İnternette bunu buldum ve hoşuma gitti sadeliği. Sanırım bu modeli alacağım.
MacBook'larda fan işe yaramaz çünkü hava sirkülasyonu yapacak ızgara yok. İçiniz rahat olsun oyun oynamadığınız sürece sıkıntı olmaz.

Tam olarak alma amacım isi değil. İnternette testlerde thottle olacağı zamanları thottle olmuyor. Az da olsa fark var. Diğer alma amacım yüzeye tam yatay olmasını sevmiyorum. Biraz eğim ile daha kullanışlı oluyor.
Sanırım bu modeli alacağım.

Çok yanlış düşünmüşüm. Yorumlarına ve test videolarına baktığımda ne kadar kötü olduğunu anladım. Şu anlık almamayı düşünüyorum. Geldiğinde ısı problemi yaşarsam almayı planlıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı