Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Yosemite Sam dedi: Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yosemite Sam dedi: Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ek olarak yeniden başlatınca 2 sn sürmüyor açılması. Sistem uzun süre açık kalınca böyle oluyor. Son düzenleme: 17 Nisan 2021
Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Yosemite Sam dedi: Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yosemite Sam dedi: Sadece WhatsApp desktop uygulamasında geç açılma açılırken takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Başka yaşayan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ek olarak yeniden başlatınca 2 sn sürmüyor açılması. Sistem uzun süre açık kalınca böyle oluyor.