M1 MacBook Air'de 8 GB RAM yeterli mi?

anl.tursun

Picopat
Daha fazla  
MacBook Air ana modele(9999TL) param yetiyor. 8 GB birleşik, bilmeyenler için hem RAM, hem ekran kartı VRAM'i yeterli midir?

1080P 60FPS video editi, günlük kullanım ve oyun için (oynadığım oyunların çoğu macOS'da var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlara ve ne kadar büyük bir edit yapacağınıza bağlı. Ama 8 GB RAM ileride render için yetmeyebilir ve yükseltme yapamazsınız. Ben içine Hackintosh kurabileceğiniz bir notebook (hiç kullanmadığımdan bilmiyorum, ayrıyeten sorun onu) almanızı tavsiye ederim. Çünkü alacağınız laptopun ileride tabletten pek bir farkı kalmayacak. Yine de karar sizin.

Minecraft, Fortnite, HOI4(emülatörle oyunlar açılırsa birkaç oyun daha var).1080P 60FPS en fazla 30dk olacak şekilde edit. Windows laptopların çok eksiği var bana göre. Matebook 14 var ama oda neredeyse MacBook ile aynı fiyatta.

Bana kalırsa Windows laptoplar daha iyi. Yükseltmeye ve oyun oynamaya daha müsait. Ayrıca harici ekran kartı sayesinde video editi daha kolay olur.

Bana kalırsa Windows laptoplar daha iyi. Yükseltmeye ve oyun oynamaya daha müsait. Ayrıca harici ekran kartı sayesinde video editi daha kolay olur.

Windows alırsam Matebook 14 alırım onunda harici ekran kartı yok. Oyun olarak daha iyidir büyük ihtimal. Bu biraz kişisel bir şey bana Windows kullanmak zor geliyor.

Ancak ilerde sistemi yükseltemezsiniz. Belki Matebook R5 4600H 16GB modelini alıp yükseltme yapabilirsiniz.

Evet, mümkün. RAM ve SSD'yi yükseltebilirsiniz. Ayrıca Matebook'un içinde M.2 slotu var diye biliyorum. Ayrıca işlemci render performansında M1'den geri kalmıyor. Tavsiyem Matebook almanız. Veya RedmiBook alabilirsiniz.

Evet, mümkün. RAM ve SSD'yi yükseltebilirsiniz. Ayrıca Matebook'un içinde M.2 slotu var diye biliyorum. Ayrıca işlemci render performansında m1'den geri kalmıyor. Tavsiyem Matebook almanız. Veya redmibook alabilirsiniz.

Redmibooku ilk defa duydum. Benim için en sıralama şu günlük kullanım>oyun>edit. Genel olarak Mac daha iyi bana göre. Konudan saptık kısaca 8 GB yeter mi bana 5 sene kullanım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…