M1 Macbook ekranında çizgi oluştu

Lovikanda

Decapat
Daha fazla  
M1 2020 MacBook Air cihazımın ekranında ilişikteki görseldeki yeşil yatay çizgi oluştu. Herhangi bir şekilde ekran hasar almadı şu ana kadar. Bunun sebebi ne olabilir, çözümü ne olabilir? Sadece arka plan siyahken göze çarpıyor, onun dışında varlığı belli olmuyor.

Büyük ihtimal ekran panelinde oluşan bir arıza, ne zaman satın aldınız?

2022 sene sonunda almıştım.
Garantisi hala devam ediyorsa, gönderin. Panel arızları düşme/kırma gibi fiziksel hasarla bağlı değilse, ekran değişimi yapılabilir veya yeni bir ürün gönderilebilir.

Garantisi hala devam ediyorsa, gönderin. Panel arızları düşme/kırma gibi fiziksel hasarla bağlı değilse, ekran değişimi yapılabilir veya yeni bir ürün gönderilebilir.
Garantisi devam etmiyor. Software tabanlı bir hata olamaz mı?

Yakın zaman da bir güncelleme yaptınız mı? Durduk yere bu şekilde bir problem olması zor.
Hayır yapmadım ve bir anda oldu evet. Bilgisayarı açtığımda gözüme çarptı önceden olsa önceden de çarpardı.

Hayır yapmadım ve bir anda oldu evet. Bilgisayarı açtığımda gözüme çarptı önceden olsa önceden de çarpardı.
Donanım kaynakı bir arıza gibi duruyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…