reks00 Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 MacBook ve kasalı sistem var ikisinde de kullanabilmek için Bluetooth gamepade ihtiyacım var çok fazla para vermek istemiyorum, maksimum bütçem 3K. Bunu alabilirim ama fiyatı çok pahalı geldi: Amazon.com.tr
MacBook ve kasalı sistem var ikisinde de kullanabilmek için Bluetooth gamepade ihtiyacım var çok fazla para vermek istemiyorum, maksimum bütçem 3K. Bunu alabilirim ama fiyatı çok pahalı geldi: Amazon.com.tr
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2024 #2 İkinci el temiz bir DualSense bulabilirsiniz 2.500e rahatlıkla.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 2 Aralık 2024 #3 Güzel tercih bende de o gamepad'den 2 tane var. Telefonda, macbook pro'da, mac mini'de ve xbox'da kullanıyorum. Her cihazda sorunsuz kullanabiliyorum. Zaten bütçeniz dahilindeymiş bence bir kere para verin sorunsuz bir deneyim yaşayın.
Güzel tercih bende de o gamepad'den 2 tane var. Telefonda, macbook pro'da, mac mini'de ve xbox'da kullanıyorum. Her cihazda sorunsuz kullanabiliyorum. Zaten bütçeniz dahilindeymiş bence bir kere para verin sorunsuz bir deneyim yaşayın.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #4 Easysmx beyaz Easysmx siyah 1 2 yıldan fazla götürür. Hall effect var stick drift olmaz. 1000 hz desteği ve kendi bataryasıda var.çoook daha uzun ömürlü olur xbox kolundan.
Easysmx beyaz Easysmx siyah 1 2 yıldan fazla götürür. Hall effect var stick drift olmaz. 1000 hz desteği ve kendi bataryasıda var.çoook daha uzun ömürlü olur xbox kolundan.