R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.700 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 12 Temmuz 2021 #1 Pil sürekli %92 de. Yaklaşık 30 - 35 dakika kadar kullandım. Hala aynı pil seviyesinde. Takılmış olabilir mi?
Pil sürekli %92 de. Yaklaşık 30 - 35 dakika kadar kullandım. Hala aynı pil seviyesinde. Takılmış olabilir mi?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Temmuz 2021 #2 RivalsX dedi: Pil sürekli %92 de. Yaklaşık 30 - 35 dakika kadar kullandım. Hala aynı pil seviyesinde. Takılmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakikadır %92'de?
RivalsX dedi: Pil sürekli %92 de. Yaklaşık 30 - 35 dakika kadar kullandım. Hala aynı pil seviyesinde. Takılmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakikadır %92'de?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #3 Biraz önce aynı haberi Webtekno'nun Instagram'ında hikayeler bölümünde gördüm. Linki atayım olmadı.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.772 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #4 Fischerk dedi: Kaç dakikadır %92'de? Genişletmek için tıkla... Alıntıladığın yerde yazıyor.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #5 Apple’ın M1 Çiplerini İlk İnceleyen Ekibin Anısı Apple yetkililerinin açıklamalarına göre M1 çipini ilk inceleyen ekip, güç kullanım performansına inanamamış. www.webtekno.com
Apple’ın M1 Çiplerini İlk İnceleyen Ekibin Anısı Apple yetkililerinin açıklamalarına göre M1 çipini ilk inceleyen ekip, güç kullanım performansına inanamamış. www.webtekno.com
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.700 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 12 Temmuz 2021 #6 Fischerk dedi: Kaç dakikadır %92'de? Genişletmek için tıkla... Yarım saatten fazla oldu. Ayrıca biraz fazla ısınıyor.
Fischerk dedi: Kaç dakikadır %92'de? Genişletmek için tıkla... Yarım saatten fazla oldu. Ayrıca biraz fazla ısınıyor.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #7 RivalsX dedi: Yarım saatten fazla oldu. Ayrıca biraz fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte saatlerce aynı düzeyde kaldığı yazıyor. Ciddi anlamda uzun gidiyor sanırım pili.
RivalsX dedi: Yarım saatten fazla oldu. Ayrıca biraz fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Attığım linkte saatlerce aynı düzeyde kaldığı yazıyor. Ciddi anlamda uzun gidiyor sanırım pili.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.700 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 12 Temmuz 2021 #8 Kunget dedi: Apple’ın M1 Çiplerini İlk İnceleyen Ekibin Anısı Apple yetkililerinin açıklamalarına göre M1 çipini ilk inceleyen ekip, güç kullanım performansına inanamamış. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Hocam sadece bugün yaşandı bu durum. Daha dün pil seviyesi sürekli düşüyordu. Ayrıca o %100 de iken öyle oluyor. Bende sürekli %92 de ve hala öyle.
Kunget dedi: Apple’ın M1 Çiplerini İlk İnceleyen Ekibin Anısı Apple yetkililerinin açıklamalarına göre M1 çipini ilk inceleyen ekip, güç kullanım performansına inanamamış. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Hocam sadece bugün yaşandı bu durum. Daha dün pil seviyesi sürekli düşüyordu. Ayrıca o %100 de iken öyle oluyor. Bende sürekli %92 de ve hala öyle.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #9 RivalsX dedi: Hocam sadece bugün yaşandı bu durum. Daha dün pil seviyesi sürekli düşüyordu. Ayrıca o %100 de iken öyle oluyor. Bende sürekli %92 de ve hala öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım, yüksek çözünürlüklü bir video açıp yarım saat dener misin? Belki azalır, olmadı bir kapat aç belki iş görür.
RivalsX dedi: Hocam sadece bugün yaşandı bu durum. Daha dün pil seviyesi sürekli düşüyordu. Ayrıca o %100 de iken öyle oluyor. Bende sürekli %92 de ve hala öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım, yüksek çözünürlüklü bir video açıp yarım saat dener misin? Belki azalır, olmadı bir kapat aç belki iş görür.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.700 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 12 Temmuz 2021 #10 Kunget dedi: Anladım, yüksek çözünürlüklü bir video açıp yarım saat dener misin? Belki azalır, olmadı bir kapat aç belki iş görür. Genişletmek için tıkla... Peki. Deneyeceğim.
Kunget dedi: Anladım, yüksek çözünürlüklü bir video açıp yarım saat dener misin? Belki azalır, olmadı bir kapat aç belki iş görür. Genişletmek için tıkla... Peki. Deneyeceğim.