M1 MacBook satıp alınabilecek sistem önerisi

dagrasolmaz

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bug Hunter
Herkese merhaba. M1 8 GB RAM, 256 GB SSD'li MacBook'um var. Bu sistemi yaklaşık 17-18K'ya satabilirim. Oyun oynuyorum, film izliyorum, hacking ile uğraşıyorum. Donanımla kafayı bozan arkadaşların yardımına ihtiyacım var . (dizüstü ya da masaüstü fark etmez, lakin dizüstüne daha da pozitif baktığımı söyleyebilirim.)
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: WHT
macOS ekosistemini seviyorsanız Hackintosh düşünebilirsiniz uyumlu donanımlar ile dualboot ile windowsda kullanırsınız beraber. Oyunda oynarsınız. Ama tabii böyle bir seçeneği seçerseniz uyumlu sistem için kafa yormanız lazım. Ekran kartıda AMD olması gerekiyor.

2 adet vardı elimde birini dolaptan 18k'ya sattım.
İyi forumlar.

18K'ya klavye mouse kulaklık ve monitör dahil mi? Bu arada onu 18K'ya satabileceğinizi zannetmiyorum.
17k diyelim o zaman. Hayır dahil değil.
İyi forumlar.

Xcode kullanıyorum sadece. Hackintosh önerilerine de açığım.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Geri kalana da anakartı yükseltirsiniz.

Türkiye'de enayi çok zaten. Satmanız normal.
Neredeyse sıfır bir cihazdı ve insanlar 19.000’den satışa koymuşlardı. Aşırı garip bir ilanlar var bu sebeple bu fiyattan satılığa koydum.
İyi forumlar.

Merhaba Nvdia ekran kartı istiyorum, şimdi ki düşüncem hackintosh kullanmamam yönünde. Nvdia’nın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Yardımlarının için çok ama çok teşekkür ederim.
İyi forumlar.

2 adet vardı elimde birini dolaptan 18K'ya sattım.
İyi Sosyaller.

17k diyelim o zaman. Hayır dahil değil.
İyi Sosyaller.

Xcode kullanıyorum sadece. Hackintosh önerilerine de açığım.
İyi Sosyaller.

Mobil uygulama mı geliştiriyorsunuz? Hackintosh ben kurdum ama iOS emulatörü bayağı kötü performans veriyor. İyi ve uyumlu donanım çok önemli sanırım sözde benim aldığım donanım uyumluydu

Mobil uygulama mı geliştiriyorsunuz? Hackintosh ben kurdum ama iOS emulatörü bayağı kötü performans veriyor. İyi ve uyumlu donanım çok önemli sanırım sözde benim aldığım donanım uyumluydu
Evet bundan dolayı düşünmüyorum artık. AMD ekran kartını hayatım boyunca sevememişimdir. Yazılımsal olarak Nvdia zaten açık ara daha iyi. İşlemcisi Amd ekran kartı ise Nvdia olan 16k-17k'lık sistem önerebilir misiniz? Upgrade elverişli olarak.
İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…