M1 Mac'e CS2 olmadan CS:GO legacy nasıl yüklenir?

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba CS 2 macOS için çıkmadı bildiğiniz gibi. CS:GO legacy çalışıyor onu indirmek içinde yanıdna CS'2 de indirmek gerekiyor Steam'de ama yerim az, alternatif olarak CS 2 indirmeden sadece CS:GO legacy nasıl indiririm Mac bilgisayara?

İndirmek gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Gerekiyorsada 7Launcher kullanabilirsiniz.

Forumda korsan yasak ama 7launcher kullanabilirsin hem onda cs2'de var ama online değil ve skinler yok

Forumda korsan yasak ama 7Launcher kullanabilirsin hem onda CS2'de var ama Online değil ve skinler yok.

Ama 7 Launcher Windows için ben macOS için sormuştum

İnternette metotları varmış M1 ve M.2 için.

Maalesef onlar da CS 2 çalıştırmak için yöntemler MacOS'ta CS 2 desteklenmyior o kaynaklar CS 2 için ama CS:GO zaten MacOS'ta destekleniyor benim istediğim CS:GO indirmek CS:GO indirirken yanında CS 2 de iniyor Steam'de CS 2 inmesin yer kaplamasın istiyorum.

Öncelikle whiskey indirmelisiniz. Oradan Windows 10 Steam sürümünü indireceksiniz. İster CS 2 ister CS:GO oynarsınız. Ben M2 MacBook ile stabil olmasa da oynuyordum CS 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…