M1 Mac'e CS2 olmadan CS:GO legacy nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan No42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 262

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba CS 2 macOS için çıkmadı bildiğiniz gibi. CS:GO legacy çalışıyor onu indirmek içinde yanıdna CS'2 de indirmek gerekiyor Steam'de ama yerim az, alternatif olarak CS 2 indirmeden sadece CS:GO legacy nasıl indiririm Mac bilgisayara?

Merhaba CS 2 macOS için çıkmadı bildiğiniz gibi. CS:GO legacy çalışıyor onu indirmek içinde yanıdna CS'2 de indirmek gerekiyor Steam'de ama yerim az, alternatif olarak CS 2 indirmeden sadece CS:GO legacy nasıl indiririm Mac bilgisayara?
İndirmek gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Gerekiyorsada 7Launcher kullanabilirsiniz.

Forumda korsan yasak ama 7Launcher kullanabilirsin hem onda CS2'de var ama Online değil ve skinler yok.

Ama 7 Launcher Windows için ben macOS için sormuştum :)

İnternette metotları varmış M1 ve M.2 için.

Maalesef onlar da CS 2 çalıştırmak için yöntemler MacOS'ta CS 2 desteklenmyior o kaynaklar CS 2 için ama CS:GO zaten MacOS'ta destekleniyor benim istediğim CS:GO indirmek CS:GO indirirken yanında CS 2 de iniyor Steam'de CS 2 inmesin yer kaplamasın istiyorum.

Öncelikle whiskey indirmelisiniz. Oradan Windows 10 Steam sürümünü indireceksiniz. İster CS 2 ister CS:GO oynarsınız. Ben M2 MacBook ile stabil olmasa da oynuyordum CS 2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı