D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Merhaba. M14'te ekran açıkken batarya gayet iyi gidiyor fakat ekran kapalıyken sizce bu kadar fazla şarj yemesi normal mi?
Merhaba. M14'te ekran açıkken batarya gayet iyi gidiyor fakat ekran kapalıyken sizce bu kadar fazla şarj yemesi normal mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 20 Nisan 2024 #2 Buna ayarlardaki cihaz bakımından bakman lazım.
D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Buna ayarlardaki cihaz bakımından bakman lazım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım. Cihaz bakımında sadece bataryanın ne kadar süre gideceği yazıyor.
Heribert Yavuz dedi: Buna ayarlardaki cihaz bakımından bakman lazım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım. Cihaz bakımında sadece bataryanın ne kadar süre gideceği yazıyor.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 21 Nisan 2024 #4 Duk12 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Cihaz bakımında sadece bataryanın ne kadar süre gideceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanımınıza bağlı olarak değişir ama orta-yoğun kullanım için normal.
Duk12 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Cihaz bakımında sadece bataryanın ne kadar süre gideceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanımınıza bağlı olarak değişir ama orta-yoğun kullanım için normal.