O ozer d Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 180 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Dostlar selam. DaVinci Resolve programını kullanacağım. Bu iş için kısa film vb işler yapacağım. Bu bilgisayar beni +7 yıl götürür mü ya da ne kadar götürür bu bütçeye yakın bilgisayar önerininiz var mı yaklaşık 18 bin Türk lirası bütçe.
Dostlar selam. DaVinci Resolve programını kullanacağım. Bu iş için kısa film vb işler yapacağım. Bu bilgisayar beni +7 yıl götürür mü ya da ne kadar götürür bu bütçeye yakın bilgisayar önerininiz var mı yaklaşık 18 bin Türk lirası bütçe.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 16 Mayıs 2021 #2 Çok rahat götürür M1.
TheKillerOfYou1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Rahat 5 senesi var. 2010 MacBook kullananlar bile var. Önerim yeni modeli beklemeniz, bütçeniz de var zaten.
Rahat 5 senesi var. 2010 MacBook kullananlar bile var. Önerim yeni modeli beklemeniz, bütçeniz de var zaten.
M Murderer Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 Oyun oynamayacaksan götürür ama Apple'ın da 5 seneden sonrasının şüpheli olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Oyun oynamayacaksan götürür ama Apple'ın da 5 seneden sonrasının şüpheli olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.527 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Çok rahat götürür. Çok güçlü bir işlemci.
vanGogh Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 298 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 Murderer dedi: Oyun oynamayacaksan götürür ama Apple'ın da 5 seneden sonrasının şüpheli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... M1 ile bir kaç oyunda oynadım Supeliminal, Minecraft hiç kasma olmadı üstelik.
Murderer dedi: Oyun oynamayacaksan götürür ama Apple'ın da 5 seneden sonrasının şüpheli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... M1 ile bir kaç oyunda oynadım Supeliminal, Minecraft hiç kasma olmadı üstelik.
M Murderer Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 vanGogh dedi: M1 ile birkaç oyunda oynadım supeliminal, Minecraft hiç kasma olmadı üstelik. Genişletmek için tıkla... CS:GO oynama fırsatım oldu. Şahsen oyundan soğudum giren droplardan ve ufak takılmalardan. FPS desen hiç bakma zaten.
vanGogh dedi: M1 ile birkaç oyunda oynadım supeliminal, Minecraft hiç kasma olmadı üstelik. Genişletmek için tıkla... CS:GO oynama fırsatım oldu. Şahsen oyundan soğudum giren droplardan ve ufak takılmalardan. FPS desen hiç bakma zaten.
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #8 M2 işlemcili modeller çıkacak. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama bence bütçenizde varken bekleyip onlardan alın acelesi yoksa.
M2 işlemcili modeller çıkacak. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama bence bütçenizde varken bekleyip onlardan alın acelesi yoksa.
vanGogh Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 298 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #9 Murderer dedi: CS:GO oynama fırsatım oldu. Şahsen oyundan soğudum giren droplardan ve ufak takılmalardan. FPS desen hiç bakma zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten işlemci çıkalı 1 sene olmadı yeni bir işlemci. CS'de çok nadiren 30-40 arası oluyordu. Genelde 50-60 arasındaydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murderer dedi: CS:GO oynama fırsatım oldu. Şahsen oyundan soğudum giren droplardan ve ufak takılmalardan. FPS desen hiç bakma zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten işlemci çıkalı 1 sene olmadı yeni bir işlemci. CS'de çok nadiren 30-40 arası oluyordu. Genelde 50-60 arasındaydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O ozer d Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 180 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #10 vanGogh dedi: Hocam zaten işlemci çıkalı 1 sene olmadı yeni bir işlemci. CS'de çok nadiren 30-40 arası oluyordu. Genelde 50-60 arasındaydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda. Arada oyun oynayacagım PES 2021, GTA SA (MTA). MacBook Pro düşünür mü?
vanGogh dedi: Hocam zaten işlemci çıkalı 1 sene olmadı yeni bir işlemci. CS'de çok nadiren 30-40 arası oluyordu. Genelde 50-60 arasındaydı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda. Arada oyun oynayacagım PES 2021, GTA SA (MTA). MacBook Pro düşünür mü?