M2 işlemcili MacBook alınır mı?

Newke

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sene üniversitede son senem ve tez yazacağım için hafif ve yanımda kullanabileceğim bir laptopa ihtiyacım var. Aslında elimde bir Gaming laptop var fakat bildiğiniz gibi taşıması oldukça zor ve pili yetersiz. Hem pil hem hafiflik hem de Apple ekosistemini kullandığım için MacBook almayı düşündüm. M.2 çipli 16 GB RAM'li versiyonu 32 bin TL gibi bir fiyata satılıyor. Öyle grafik işi falan yapmayacağım dediğim gibi tez ağırlıklı kullanacağım okumalarım ve yazmalarım için alacağım. Beni ne kadar götürür? M4 çiplisindeki fiyat farkını ödememe değer mi? Ne düşünüyorsunuz?
Not: Daha önce M1 çipli MacBook kullandığım için MacBook deneyimim var

Son düzenleyen: Moderatör:
M4 ile arasındaki fiyat farkı hakkında ne düşünüyorsunuz? Öğrenci indirimi ile 44 bine düşüyor bir de AirPods hediyesi var.

Bütçeniz varsa daha iyi olur ama yoksa M.2 yeter bence.

Bütçem var fakat dediğim gibi tek yapacağım tez yazıp makale okumak olacağı için gözüm daha uygun bir modelde.

Bütçem var fakat dediğim gibi tek yapacağım tez yazıp makale okumak olacağı için gözüm daha uygun bir modelde.

M.2 alın bence hocam çok ağır işler yapmayacaksınız zaten aradaki farka iPad A16 alınabilir.

M.2 alın bence hocam çok ağır işler yapmayacaksınız zaten aradaki farka iPad A16 alınabilir.
İpad daha önce kullandım benim çok işime yaramadı m1 macbookumu sattığım için hala daha pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…