M2 MacBook GTA 5 açar mı?

yasir.024

Decapat
Daha fazla  
M2 MacBook Pro 16 GB RAM'li sistemde sanal Windows kursam. RAM 8-8 ayırsam Win kısmında GTA 5 açıp oynayabilir miyim?

O dediğinizi nasıl yaparsınız bilmiyorum ama, videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTA'yı damin 40 FPS oynatır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
M2 MacBook Pro 16 GB RAM'li sistemde sanal Windows kursam. RAM 8-8 ayırsam Win kısmında GTA 5 açıp oynayabilir miyim?

Evet açıyor sanal makine ile. Crossover öneririm.

Bence mini 80 FPS alır ya. Kenar yumuşatma hariç ayarları açarsa, GTX 1660 bile 80 veriyor 8+8 GB RAM'da.

Bence mini 80 FPS alır ya kenar yumuşatma hariç ayarları açarsa, GTX 1660 bile 80 veriyor 8+8 GB RAM'da.

MacBook çok oyuna yönelik değil aslında daha çok editör işi, eğer oyun oynayackasa zaten Windows yükleyeceğim diyor başka bir PC veya laptop alması daha mantıklı. FPS'i yanlış yazmışım en az 40 yazacaktım.

Crossover ile iyi çalıştığı yazıyor Wiki'de. Ayarları abartmadan 70FPS dolaylarında oynarsın muhtemelen. Deneyimlerini buraya yazarsan sevinirim bende de M2 Pro 19GPU model var bir gün işime yarar belki.

Aslında haklısın, ama kesinlikle GTA 5 açar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…