M mehmetılhan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 514 27 Eylül 2022 #11 buraksahanfen dedi: Reels ve shorts editliyorum. Nadiren de vlog tarzında 10 20 dk arası efektsiz YouTube videoları. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram bu işler için gayet yeterli bence. Ama ileride projelerinde değişiklik olacaksa M1 Pro(16gb) modeline de yönelebilirsin.
buraksahanfen dedi: Reels ve shorts editliyorum. Nadiren de vlog tarzında 10 20 dk arası efektsiz YouTube videoları. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram bu işler için gayet yeterli bence. Ama ileride projelerinde değişiklik olacaksa M1 Pro(16gb) modeline de yönelebilirsin.
B buraksahanfen Yoctopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #12 mehmetılhan dedi: 8 gb ram bu işler için gayet yeterli bence. Ama ileride projelerinde değişiklik olacaksa M1 Pro(16gb) modeline de yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... M1 pro 16gb alırsam 2.el temiz bir şey almam gerek bütçeden dolayı. Sizce aynı fiyatı bir 2.ele vermek mantıklı olur mu peki
mehmetılhan dedi: 8 gb ram bu işler için gayet yeterli bence. Ama ileride projelerinde değişiklik olacaksa M1 Pro(16gb) modeline de yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... M1 pro 16gb alırsam 2.el temiz bir şey almam gerek bütçeden dolayı. Sizce aynı fiyatı bir 2.ele vermek mantıklı olur mu peki
M mehmetılhan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 514 27 Eylül 2022 #13 buraksahanfen dedi: M1 pro 16gb alırsam 2.el temiz bir şey almam gerek bütçeden dolayı. Sizce aynı fiyatı bir 2.ele vermek mantıklı olur mu peki Genişletmek için tıkla... Temiz 2. el ürünler mutlaka vardır. Ama geleceği düşünerek 2. el mac almayı doğru bulmuyorum.
buraksahanfen dedi: M1 pro 16gb alırsam 2.el temiz bir şey almam gerek bütçeden dolayı. Sizce aynı fiyatı bir 2.ele vermek mantıklı olur mu peki Genişletmek için tıkla... Temiz 2. el ürünler mutlaka vardır. Ama geleceği düşünerek 2. el mac almayı doğru bulmuyorum.
B buraksahanfen Yoctopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #14 mehmetılhan dedi: Temiz 2. el ürünler mutlaka vardır. Ama geleceği düşünerek 2. el mac almayı doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de tam sizin gibi düşünüyorum. O nedenle M2 ye biraz daha yakınım. İleride satmak istenildiğinde daha kolay olacaktır.
mehmetılhan dedi: Temiz 2. el ürünler mutlaka vardır. Ama geleceği düşünerek 2. el mac almayı doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de tam sizin gibi düşünüyorum. O nedenle M2 ye biraz daha yakınım. İleride satmak istenildiğinde daha kolay olacaktır.