M2 MacBook Pro'ya GTA 5 nasıl indirilir?

Steam'den aldım. Nasıl indirebilirim?
M2 MacBook Pro 8 GB RAM GTA 5 nasıl indirilir?

Mac'ini hem Windows hem de macOS olarak başlatabilirsin Windows olarak başlatım Steam veya Epic Games'ya da hangi platform ise oradan yükleyip oynayabilirsin tavsiyem şarjda oyna.

Bir diğer çozum ise VirtualBox'da kurabilirsin legal herhangi bir sorun işgal etmez.

Mac'ini hem Windows hem de macOS olarak başlatabilirsin Windows olarak başlatım Steam veya Epic Games'ya da hangi platform ise oradan yükleyip oynayabilirsin tavsiyem şarjda oyna.

Bir diğer çozum ise VirtualBox'da kurabilirsin legal herhangi bir sorun işgal etmez.

M2 işlemciler ARM tabanlı olduğundan Windows desteklemez. VirtualBox'da sınırlı grafik kartı MB'ı verir. Paralels space ile kullanılabilir bir.

Bir çözüm yok mu ? M3 Max işlemcili Macbook Pro var ama GTA 5 oynayamıyor muyuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çözüm yok mu ? M3 Max işlemcili Macbook Pro var ama GTA 5 oynayamıyor muyuz ?
Aslında oynayabiliyorsunuz. Neden kimse yazmamış bilmiyorum ama bunun için özel bir uygulama var.
Crossover adında bir uygulama kendisi. Normal de paralı ama ücretsiz deneme sürümü var. İnternetten araştırırsanız deneme sürümünü artırma yolları mevcut. Nasıl olduğunu ben anlatmayayım korsana teşvik olmaması açısından. Sanal makinelerden farklı olarak bu arkadaş uyumluluk katmanı mantığıyla çalışıyor. Bu yüzden performans kaybı çok fazla olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek yapmanız gereken uygulamayı indirip giriş yapmak ve Steam'i indirmek. Ondan sonra Steam kütüphanenizde ki tüm oyunları oynayabiliyorsunuz M serisi çipler üzerinde. Bir deneyin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı