M2 MacBook vs M3 MacBook

busrara

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim MacBook almayı düşünüyorum.
Klasik Java Python C# gibi dilleri öğrenirken kullanacağım.
Mac M2 Air 16 GB 512SSD 45.000
Mac M2 Air 16 GB 216SSS (harici SSD ile desteklerim diye düşündüm) 37.000
Mac M3 Air 16 GB 216 SSD 44.000
Mac M3 Air 16 GB 512 SSD?
Kullanan ya da MacBook'lardan anlayan birileri yardım edebilir mi?

Yoğun işlemlerde air gücü kısabilir. M1 macbook pro 16/512 bulabilirseniz öneririm. Üstteki seçeneklerden biri olsun derseniz bütçe varsa tabiyki Mac M3 Air 16 GB ancak m2 versiyonunu alırsanız çok bir şey kaybedermisiniz hayır.

Peki ssd konusunda ne düşünüyorsunuz?

Yoğun işlemlerde air gücü kısabilir. M1 macbook pro 16/512 bulabilirseniz öneririm. Üstteki seçeneklerden biri olsun derseniz bütçe varsa tabiyki Mac M3 Air 16 GB ancak m2 versiyonunu alırsanız çok bir şey kaybedermisiniz hayır.
Peki ssd konusunda ne düşünüyorsunuz? 512 ye çok gerek var mı

Peki ssd konusunda ne düşünüyorsunuz?

Peki ssd konusunda ne düşünüyorsunuz? 512 ye çok gerek var mı
İş yaptığım mac mini m1 16/512. Şuana kadar disk sorunu yaşamadım. Yalnız a101'den 2 tb taşınabilir hdd aldım ona time machine ile günlük yedek aldırıyorum içine şimdiye kadar depolama amaçlı hiç bir şey atmadım.

Bir tane de evde olmadığım zamanlar için macbook pro m1 16/256 mevcut. Bunu çok aktif kullanmadığım için belki disk yeterli geliyor olabilir. Ana bilgisayarım 512 olduğu için tüm dosyalarım orada. Şahsi fikrim 512 şart değil bir tane m.2 ssd ve ssd kutusu ile çözülecek mesele. Çok daha uygun fiyata çok daha yüksek depolama alabiliyorsun. Minimum 16gb ram daha önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı