nexraction Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #1 WD Blue 512 GB m2.NVMe SSD'ye sahibim, bilgisayar ilk açıldığında hızlı açılıyor bunda sorun yok ancak restart atarken çok yavaş açılıyor. Sebebi nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
WD Blue 512 GB m2.NVMe SSD'ye sahibim, bilgisayar ilk açıldığında hızlı açılıyor bunda sorun yok ancak restart atarken çok yavaş açılıyor. Sebebi nedir sizce?
MKarlion Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce, formatla halletmiştim. Artı 0 Eksi
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 22 Ekim 2020 #3 Ne kadar yavaş mesela? Normalde de böyledir zaten, restart atarken her sistem daha yavaş işler. Bu bir sorun değildir. Artı 0 Eksi
Ne kadar yavaş mesela? Normalde de böyledir zaten, restart atarken her sistem daha yavaş işler. Bu bir sorun değildir.
KS KS nexraction Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #4 VGAMonitorluAdam dedi: Ne kadar yavaş mesela? Normalde de böyledir zaten, restart atarken her sistem daha yavaş işler. Bu bir sorun değildir. Genişletmek için tıkla... HDD'den daha yavaş, eski kullandığım bilgisayarda HDD kullanıyordum ondan bile yavaş restart süresi anlamadım ben de. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Ne kadar yavaş mesela? Normalde de böyledir zaten, restart atarken her sistem daha yavaş işler. Bu bir sorun değildir. Genişletmek için tıkla... HDD'den daha yavaş, eski kullandığım bilgisayarda HDD kullanıyordum ondan bile yavaş restart süresi anlamadım ben de.