Merhaba. Takılı 2 tane ssd im var. Birisi samsung 850 pro diğeri samsung 960 evo. 960 m2 sata üzerinden işletim sistemi kurduğum zaman normal çalışıyor, performanslı değil. Ama 850 pro çok performaslı çalışıyor. Neden ? m2 olmasından mı kaynaklanıyor performans düşüklüğü ? yoksa sata takılanlar daha mı performanslı çalışıyor. Ayrıca 850 pro da rapid modu açılıyorken, m2 sata da rapid modu aktif olmuyor.
arkadaşım konu açamadım daha bu sitede yeniyim bana yardımcı olurmusun bendede monster abra A7 v.5 var benimde m2 sata slotum boş bende m2 sata ssd alacağım samsungun pro 960 yada 970 olanını düşünüyorum ama bizim slot çift çentikli bunlara tek çentikli olan prolar uyuyormu uymuyorsa pro'ları dönüştüreceğimiz bir aparat varmı biliyormusunuz yardım ederseniz sevinirim
arkadaşım konu açamadım daha bu sitede yeniyim bana yardımcı olurmusun bendede monster abra A7 v.5 var benimde m2 sata slotum boş bende m2 sata ssd alacağım samsungun pro 960 yada 970 olanını düşünüyorum ama bizim slot çift çentikli bunlara tek çentikli olan prolar uyuyormu uymuyorsa pro'ları dönüştüreceğimiz bir aparat varmı biliyormusunuz yardım ederseniz sevinirim