A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Mart 2021 #11 Recx and Flex dedi: Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Depolama - Veriyi sil adımlarını uygulayabilirsin. Beta kullanıcısıysan betadan çıkıp kontrol etmelisin. Bu adımları dener misin? Betadaysan kasma problemi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamıştım ancak değişmedi. Betada değilim. Şu an deniyorum sorun yok arkadaşlar. Kapatıp açtım cihazı şu an daha iyi. İlginç gerçekten. Son düzenleme: 3 Mart 2021
Recx and Flex dedi: Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Depolama - Veriyi sil adımlarını uygulayabilirsin. Beta kullanıcısıysan betadan çıkıp kontrol etmelisin. Bu adımları dener misin? Betadaysan kasma problemi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamıştım ancak değişmedi. Betada değilim. Şu an deniyorum sorun yok arkadaşlar. Kapatıp açtım cihazı şu an daha iyi. İlginç gerçekten.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Mart 2021 #12 InstaAero kullanıyorsan oluyordur diye düşünüyorum.