Telefonum Samsung Galaxy m21. arkadaşlar telefonum oyun oynarken çok akıcıydı ve ısınma sorunu olmuyordu, bir gün bir şey oldu telefonum bir anda kasmaya ve bayağı bayağı el yakacak derecede ısınmaya başladi anlamadim ve ben bu şekilde bayağıdır kullanıyorum ama artik oyun vs. oynamıyorum çünkü çok ısıniyor. Bu olay olduktan 2 3 ay sonra Wi-Fi çekmemeye başladı ev halkının Wi-Fi'si gayet guzel cekereken benimkinde ünlem veriyordu yine boyle kullanmaya devam ettim ve artık kendi mobil verimi açtığım zaman, kendi mobil verimde çekmemeye başladi ve telefonumu hiç kullanmadigim halde yani daha telefon soğukken mobil verim açik şekilde 10 dakika Instagram'da gezdim ve dehşet derecede yanmaya başladı. Şu an memleketteyim Ankara'ya donunce Samsung'un yetkili servisine goturecegim sorunun ne oldugunu ogrenmek ve çözümünü bulmak için. Acaba aranizda bu sorunun nedeni nedir ya da çözümü var midir? Yetkili servise goturmeden once sormak istedim.
Internetten biraz arastirdim sanırım sorun işlemcide çünkü telefonun ısınan kısmı ön kameranın alt kısmı.
Internetten biraz arastirdim sanırım sorun işlemcide çünkü telefonun ısınan kısmı ön kameranın alt kısmı.
Son düzenleyen: Moderatör: