M2A74-AM ASUS Sistem Upgrade

Burhan Selvi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu lanet kasamdan sıkıldım artık kasayı upgrade yapmaya karar verdim aslında hiç ümitli değilim ama bu sayfada her şeyin bi çözümü sizler sayesinde.

Motherboards - M2A74-AM - ASUS
Anakartım bu şuan bu anakart üzerinde en iyi neler yapabiliriz oyun için.
+Güç kaynağıda alıcam eğer yeterli upregade yi yaparsak.

Şuan kasada olan bileşenler
İşlemci:Amd athlon x2 240 processor 2.81 Ghz
Ekran Kartı:Sapphire radeon hd 3450 (Full Oc'lu)
Güç Kaynağı:Üstünde etiketi olmayan sadece kasada bulunan 300w lık güç kaynağı yazan uyduruk bir şey
Harddisk:Seagate 7200Rpm 500GB harddisk (Söylemeyi unutmuşum harddisk kalıcak gerisi değişcek.)

Eksik varsa söyleyin, güncelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme ekran kartı taksan işlemci düşük kalcak. Yeni sistem için düzenleme yapabiliriz. Mesela şimdi işlemci,anakart ve ram alırsın. Dahili gpu ile idare edersin. Sonra ekran kartını ve psunu değiştirirsin. Başka türlü olmuyor malesef.

Ekran kartı al derim ama darboğaz yapma ihtimali olabilir. Bu yüzden önce Anakart değişecek ve dolayısıyla işlemci ve yeni ddr3 ram alıcaksın en son para bulursan ekran kartı alabilirsin. Ama APU sistem senin için daha uygun olabilir.
O zaman şöyle bir şey yapsam ekran kartını hd 6570 alsam 4gb ram alsam idare eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı