Alp Özkaraoğlu Kardeş aslında sistem hazır oğulcan erişti adında bir abimiz 2000 tl sistem toplamıştı. Sınıfı geçsem alacaktım ama annem evdeki muhalefet olduğu için aldıramadı. Bende yaz ayı için idarelik bir şey alacağım.
500 liraya pek birşey yapamassın böyle bir sisteme. Bence 2000 liraya topluyacağın sistemin 2000 lirası ayrıysa 500 liraya ses kartı, klavye, kulaklık, fare gibi bileşenler alarak oyunlardan daha çok zevk alabilirsin.
Kardeşim en iyisi senin için bu 470TL civarı ve istediğin çoğu oyunu oynatır . Ben A6 işlemci ve 6530D grafik işlemcisiyle low ayarda Battefield 3 oynadım. Seni kısa süre götürür. 300-350w güç kaynağı işini görür.
Kardeşim en iyisi senin için bu 470TL civarı ve istediğin çoğu oyunu oynatır . Ben A6 işlemci ve 6530D grafik işlemcisiyle low ayarda Battefield 3 oynadım. Seni kısa süre götürür. 300-350w güç kaynağı işini görür.
Eğer 1866Mhz ram bulursan onu al ben 4GB bulamadım.
Eğer bütçeni arttırırsan A10-6800K al daha uzun süre kullanırsın . Eski sistemindeki anakart-ram-işlemciyi satarsın 1-2 yıl idare edicek sistemin olur.