kral998
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle hepinizin mübarek kurban bayramı kutlu olsun.. Arkadaşlar benim bilgisayarın RAM'i düşük ve işlemcisi eski olduğu için birçok oyunda aşırı derecede kasmalara yol açıyordu. Ve malum bayram az uz biriktirdik ve bişeyler almaya karar verdim.
Benim bilgisayarın özelliklerini resim olarak atacağım. Eğer bunlar olmaz diyorsanız bütçem 250 TL. Bunlardan iyi ucuz pc'me uygun olanları biliyorsanız lütfen yazın. Oynamak istediğim birkaç oyun: ARMA 3, CS:GO, FİFA 14, HİTMAN tüm seri, BF4, GTA 4 vb. Birçok yeni çağ oyunlarını kaldırır mı? Lütfen yardım edin. Çok teşekkürler. İyi günler. İyi bayramlar (işlemci: M2nmx SE Plus). Ben öyle soket F2 felan hiç anlamam. Siz bana söyleyin ben alayım teşekkürler .
- Öncelikle benim işlemcim: M2NMX SE PLUS baya eski.
- RAM de 2 GB.
- İlk olarak işlemci: AMD A4 4000 3.0ghz soket FM2. İşlemci fiyatı 102 TL. Çok hoşuma gitti ama size sunuyorum.
- RAM ise: en ucuz Volar 4 GB 1333 MHz DDR3 90 TL bellek.
Benim bilgisayarın özelliklerini resim olarak atacağım. Eğer bunlar olmaz diyorsanız bütçem 250 TL. Bunlardan iyi ucuz pc'me uygun olanları biliyorsanız lütfen yazın. Oynamak istediğim birkaç oyun: ARMA 3, CS:GO, FİFA 14, HİTMAN tüm seri, BF4, GTA 4 vb. Birçok yeni çağ oyunlarını kaldırır mı? Lütfen yardım edin. Çok teşekkürler. İyi günler. İyi bayramlar (işlemci: M2nmx SE Plus). Ben öyle soket F2 felan hiç anlamam. Siz bana söyleyin ben alayım teşekkürler .
Son düzenleyen: Moderatör: