M3 MacBook Air vs M.2

AClassicAvgeek

Centipat
Daha fazla  
Bir MacBook alacağım. Air modelin fansız ve sessiz olmasından dolayı alacağım. Oyun çok oynamayacağım ve çok ısınsın istemiyorum ısınırsa normal uygulamalarda kasmasın ve hızlı olsun sizce M3 mü M.2 mi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dışında M3 ile M2 arasında fark değmeyecek kadar var. Var tabii ki ama M1 bile isteklerini karşılar güçte. Bence M3 8GB yerine M2 16GB daha mantıklı.
bende ilk başta küçük ekran kullanmadığım için 15.3 düşündüm ama onu 16 yapınca bütçemi bir tık aşıyor. benim için ders çalışırken zorlamayacak oyunlar oynarken çok ısınmasın ve ram yeterli olsun. 8 gb ram slayt yapmak proje yapmak için yeterli mi?

Hocam hangi işler için alacaksınız?
okul için slayt yapacağım proje hazırlayacağım kod yazacağım ve bazen hafif oyunlar oynayacağım

Pizza Tower'ın resmî MacOS desteği yok, Whisky ile oynayacaksınız. ProtonDB'de platin almış, yani sıkıntı çekmezsiniz ama her oyun için kontrol etmeniz gerekiyor...

Asıl sorunuza gelirsek: Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın, beni M1(8Gb) bile üzmüyor.
bende m1 yeter diye düşündüm ama tasarım konusunda da önemsediğim için m2 ye çıkmak istedim bu arada benim merak ettiğim şey 8 gb ram okul projelerine yeter mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı