M3 MacBook Air alınabilir bir cihaz. beklemenize gerek yok. Baz model olduğu için Pro'ya göre daha düşük donanımlar kullanıyor ama o bile bütün Windows cihazlardan daha üstün.
M3 MacBook Air alınabilir bir cihaz. beklemenize gerek yok. Baz model olduğu için Pro'ya göre daha düşük donanımlar kullanıyor ama o bile bütün Windows cihazlardan daha üstün.
Cihaz ve işlemci zaten eski değil Apple neden bu kadar sık işlemci değiştiriyor saçmalık zaten... M3 ısındığında çok yavaşlıyor MacBook Air alacaksan m4'ü bekleyebilirsin ama MacBook Pro alacaksan zaten fanı olduğu için ısınma durumunu çok düşünme.
Cihaz ve işlemci zaten eski değil Apple neden bu kadar sık işlemci değiştiriyor saçmalık zaten... M3 ısındığında çok yavaşlıyor MacBook Air alacaksan m4'ü bekleyebilirsin ama MacBook Pro alacaksan zaten fanı olduğu için ısınma durumunu çok düşünme.
Eğer maddi olarak limitleri varsa o limiti M4 ile doldurmana bence hiç gerek yok. MacBook Air M2 alman hem daha ucuz hem de benzer performansa sahip olmanı sağlar. Hatta M4 MacBook Air 13'ten daha ucuza MacBook Air M2 15 inc alabilirsin.
Eğer maddi olarak limitleri varsa o limiti M4 ile doldurmana bence hiç gerek yok. MacBook Air M2 alman hem daha ucuz hem de benzer performansa sahip olmanı sağlar. Hatta M4 MacBook Air 13'ten daha ucuza MacBook Air M2 15 inc alabilirsin.
almışken güncel bir cihaz almak istiyorum. 15 inç alacağım kesin. Profesyonel olarak kullanmayacağım için pro serisine pek bakmadım.
Oyun için hem PC hem PS var zaten. Benim amacım Apple ekosistemini tamamlamak, uzandıgım yerden kaliteli ekranın keyfini cıkarmak, shorts/reels videolarımı editlemek ve uzun yıllar güncel eskimeyecek bir premium ürün kullanmak.
Pro deyince profesyonel olacak diye bir şey yok. Pro'ların ekranı ve ses kaliteleri yüksek ayrıca fanı olduğu için stabil performansı var. Eğer uzun yıllar kullanmak istiyorsan, MacBook Pro daha mantıklı zaten. Her yıl gelişen ve üstüne kat ve kat özellik katan macOS işletim sistemi için küçük ve sessiz bir fanın etkisi büyük olur. 60 Hz ekrana alışabilirsen sıkıntı yok tabii ama yıllardan beri 240 Hz ekran kullanan biri olarak 120 Hz altına bakınca gözüm ağrıyor.
Pro deyince profesyonel olacak diye bir şey yok. Pro'ların ekranı ve ses kaliteleri yüksek ayrıca fanı olduğu için stabil performansı var. Eğer uzun yıllar kullanmak istiyorsan, MacBook Pro daha mantıklı zaten. Her yıl gelişen ve üstüne kat ve kat özellik katan macOS işletim sistemi için küçük ve sessiz bir fanın etkisi büyük olur.
İllaki öğrenci bulursun etrafında. Evet önerim Pro olur tabii ama M4 Air alacağım dediğin için. M4'e 50k vermektense M3 MacBook Pro alınır. Ama sen yine M4 MacBook Pro'ya bakmışsın
Apple MacBook Pro M3 8GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MTL73TU/A OUTLET- Apple MacBook Pro M3 8GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MTL73TU/A AÇIKLAMA OKUYUNUZ - 2025
www.pttavm.com
Mesela bu olabilir hem taksit seçeneği var hem de uzay grisi. Bende uzay siyahı var hiç önermem. Özür dilerim M3'lerde 8 GB oldugunu unutmuşum. Bu attığım 16 GB değil Pro da olsa 8 GB ürün almak hiç mantıklı değil.