Satıldı M3 Pro 16" MacBook 94 bin TL

456388

Hectopat
M3 Pro 16 inç. MacBook. Faturası her şeyi tam. Koruyucu çantası duruyor. 13 Eylül de alındı. 1 aylık cihaz. 94 bin TL.
Antalya-İzmir-İstanbul elden teslim olur.

IMG-20241009-WA0001.jpg IMG-20241009-WA0005.jpg IMG-20241009-WA0007.jpg IMG-20241009-WA0003.jpg IMG-20241009-WA0008.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Pazarlık payı var, revize etmeyi düşünmüyorum.

@Monarch Leviathan neye gülüyorsunuz hocam? Bu tarz hareketlerin ilanı sabote ettiğini düşünüyorum. Kimseyi almaya zorlanıyorum.
Sabote etmek mi? Sadece düşüncenizi komik bulduğum için gülme emojisi attım. Eğer eleştirmek bir sorun olmayacaksa yanıtladığınızdan diyorum; Sıfırıyla aynı fiyata 2.el bir ürün satıyorsunuz ve fiyatı "pazarlık payı var" diye revize etmiyorsunuz. Yapacağınız en fazla pazarlık ne kadar olabilir? Adam 7-8 bin fazla verip sıfırını alabilir.

Sabote etmek mi? Sadece düşüncenizi komik bulduğum için gülme emojisi attım. Eğer eleştirmek bir sorun olmayacaksa yanıtladığınızdan diyorum; Sıfırıyla aynı fiyata 2.el bir ürün satıyorsunuz ve fiyatı "pazarlık payı var" diye revize etmiyorsunuz. Yapacağınız en fazla pazarlık ne kadar olabilir? Adam 7-8 bin fazla verip sıfırını alabilir.
Yani? Ben de ürünü 1 ay önce aldığımı belirterek satıyorum. Siz fazladan 7-8 verip sıfırını alabilirsiniz. Bir başkası o parayı cebinde tutmak isteyebilir. Ayrıca yaptığım bu fiyatlandırma nakit ihtiyacım dolayısıyla belirlenmiş. Fiyatı yüksek bulmanızı normal karşılarım ama bu tarz emoji açıkça sabote etmektir. Kendiniz bir ürün sattığınızı düşünün ve empati kurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı