Kertaumaka Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #1 Evet yukarida belirttigim gibi Valorant oynamak istiyorum ama Bootcamp kurulmuyor. Baska nasıl oynayabilirim?
Evet yukarida belirttigim gibi Valorant oynamak istiyorum ama Bootcamp kurulmuyor. Baska nasıl oynayabilirim?
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 10 Ağustos 2024 #2 Kertaumaka dedi: Evet yukarida belirttigim gibi Valorant oynamak istiyorum ama Bootcamp kurulmuyor. Baska nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Paralels var bende M.2 Pro 16 RAM modeli var paralels ile performans kaybı olmadan Windows kurup oradan Valorant kurabilirsin.
Kertaumaka dedi: Evet yukarida belirttigim gibi Valorant oynamak istiyorum ama Bootcamp kurulmuyor. Baska nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Paralels var bende M.2 Pro 16 RAM modeli var paralels ile performans kaybı olmadan Windows kurup oradan Valorant kurabilirsin.
Kertaumaka Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #3 LOLZ_sec dedi: Paralels var bende M.2 Pro 16 RAM modeli var paralels ile performans kaybı olmadan Windows kurup oradan Valorant kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Paralelsde calismiyor hocam.
LOLZ_sec dedi: Paralels var bende M.2 Pro 16 RAM modeli var paralels ile performans kaybı olmadan Windows kurup oradan Valorant kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Paralelsde calismiyor hocam.
Y yapmayawmero Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 Merhaba hocam aynı sorunu yaşıyorum çözdünüz mü? Sadece lol oynamaktan sıkıldım artık Son düzenleme: 6 Ekim 2024