M30S root yüklenmiyor

Doğukan Arı

Hectopat
M30S telefonumda oyunların çoğunun kastığını gördüm ve root atmaya karar verdim. Kingo rootundan tutun hepsini denedim, olmuyor. Bir öneriniz var mı?

Magisk ile root atmak en mantıklısı. Herhangi bir banka uygulamasına giriş yaparken sıkıntı çıkarabiliyor diğer root programları, ama Magisk "Ben rootlu değilim" falan diyerek gizliyor

Discord'umu versem konuşarak yardımcı olsanız olur mu bana? Dün gece 12'den beri yapmaya çalışıyorum Discord'um: Justdisque#4817.

Cihaza TRWP flashlarsanız kolay bir şekilde Magisk yükleyebilirsiniz. İşe yarar bir sürü modül var.

Cihaza TRWP flaşlamayı bilmiyorum ama Discord'umdan konuşarak çok yardımcı olursunuz bana teşekkürler.

Discord'umu versem konuşarak yardımcı olsanız olur mu bana? Dün gece 12'den beri yapmaya çalışıyorum Discord'um: Justdisque#4817.

Magisk ile root atmakta hiçbir zorluk yok. İlk önce TWRP yüklemen lazım cihazına, sonra telefonuna Magisk'in ZIP dosyasını indir. TWRP aracılığıyla yükle. (Discord'um yok.)

Şimdi Magisk indirdim ve TWRP'de indirdim sırayla yapacaklarımı yazar mısınız size zahmet bu arada rahatsız ettim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…