Özetlersek hocam,
Oppo a74
Samsung M21
Samsung M31s
Oppo A54
Samsung A32
Samsung M32
Arasından en mantıklı seçim Samsung M31s mi olur? Donma kasma olmadan uzun yıllar götürecek kamerası nispeten iyi olan, telefon başında genelde video ve film ile geçiren genel olarak yeğenle Brawl Stars ve alırsam biraz Apex Legends Mobile oynamak için uygun bir cihaz arıyorum
Özetlersek hocam,
Oppo a74.
Samsung m21.
Samsung M31s.
Oppo a54.
Samsung a32.
Samsung m32.
Arasından en mantıklı seçim Samsung M31s mi olur? Donma kasma olmadan uzun yıllar götürecek kamerası nispeten iyi olan, telefon başında genelde video ve film ile geçiren genel olarak yeğenle Brawl Stars ve alırsam biraz Apex Legends Mobile oynamak için uygun bir cihaz arıyorum.
Uzun yılllardan kastınız nedir?
Saydığınız cihazların içinden M31s öneririm. Bu segmentteki cihazların ömrü genel olarak 4, temiz kullanıp çok zorlarsanız 5 yıl oluyor.
Özetlersek hocam,
Oppo a74
Samsung M21
Samsung M31s
Oppo A54
Samsung A32
Samsung M32
Arasından en mantıklı seçim Samsung M31s mi olur? Donma kasma olmadan uzun yıllar götürecek kamerası nispeten iyi olan, telefon başında genelde video ve film ile geçiren genel olarak yeğenle Brawl Stars ve alırsam biraz Apex Legends Mobile oynamak için uygun bir cihaz arıyorum
Mümkünse En az 3 yıl felan tekrar telefon piyasası araştırmak istemiyorum. Normal düzeyde pubg mobile, apex legends gibi oyunlarda sorun yaşatmasın, oyun dışında uygulama arası gezerken felan kasma donma olmasın istiyorum hocam. @Elan Morin Tedronai
Mümkünse en az 3 yıl falan tekrar telefon piyasası araştırmak istemiyorum. Normal düzeyde PUBG Mobile, Apex Legends gibi oyunlarda sorun yaşatmasın, oyun dışında uygulama arası gezerken falan kasma donma olmasın istiyorum hocam. @Elan Morin Tedronai
Sanırım o olacak gibi evet, yorumlarınız ve diğer konulardaki yorumlar o yönde. Teşekkür ederim