Çözüldü M330 sistem Valorant kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Le197

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, diğer oyunlarda sorun yok sadece 90FPS aldığım Valorant'ı şimdi 45 FPS'te oynuyorum. Neden? Ne yapmalıyım? Virüs yok olsaydı zaten tek Valorant'ı kastırmazdı ve bir şey yüklemedim bunun üzerinede anti virüs kurulu. Malwarebytes ile de tarattım. Ne yapmalıyım? Ekran kartımı güncelledim bir de ama hala aynı.

Sistem özellikleri: AMD R5 M330, i5 6200u işlemci, 4 GB RAM.

Çözüm

V-Sync açıksa kapatmayı deneyebilirsin. Görev yöneticisinden işlemler kısmından işlemciyi kullanan bir uygulama ya da işlem var mı? Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğu için işlemciyi yoracaktır. Windows güç yönetiminden nihai güç performansı deneyebilirsin.

V-Sync açıksa kapatmayı deneyebilirsin. Görev yöneticisinden işlemler kısmından işlemciyi kullanan bir uygulama ya da işlem var mı? Valorant işlemci odaklı bir oyun olduğu için işlemciyi yoracaktır. Windows güç yönetiminden nihai güç performansı deneyebilirsin.

Çözüm

Nihai performansı deneyeceğim. Görev yöneticisinde bazen Discord oluyor oda fazla kullanmıyor. V-Sync'yi oyun içi ayarlardan mı kapatıyorduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…