M3N78-VM ve GTX 760 uyumu

ROGER

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı desteğine anakarta göre değilde işlemciye göre bakılır. Bazı işlemciler yeterince hızlı olmadığından ekran kartını tam verimle kullandirtmaz. Buna darbogaz denir. Şimdi işlemcinizi söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

Özelliklerine baktımda bu anakarta takılan işlemci gtx760ı darbogazsız çalıştırmaz. Bence para toplayıp bilgisayar alın. Boşa para dökmeyin bu bilgisayara.

Pekı hangi ekran kartı çalşaır hocam? Bende düşündeumde hocam bu ara alamıyorum malesaf. Çalşaısan 256 bit kart alıp en azından oyunları oynamak itsyorum.

Emin değilim ama r7 240 ve r7 250 darbogaz yapmaz gibi. Yinede daha bilgili biri baksın derim. Bu piyasayı yeni takip etmeye başladım ve eski ürünler hakkında fazla bilgim yok.

Vallahi hocam giriş yuvası pc express2,0. Normalde ne olursa olsun. Çaşlıması lazım. Çalşır diyende de var ama 2,0 modunda çalşır diyorlar.

Linkini vermiş olduğunuz kartla beraber 700-750 watt bir PSU 900 - 950 TL civarında oluyor. Kasanız yeterliyse üzerine para katarak sistemi baştan yapmanızı tavsiye ederim. Alttaki sistem için bütçe ayırabilirsen rahat edersin çünkü ekran kartı almaya kalksan işlemcinle darboğaz yapabilir. İşlemci alamaya kalksan anakartınla uyumlu olmaz. Düşün derim...

FX8 yapsak cpu kaç olur hocam acaba fena değil sistem.

Bide ram yok burda 1500 yakın olur bu sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…