M4 Aqua İncelemesi

M4 Aqua adlı telefon herkesin bildiği gibi orta segmentli bir akıllı telefon. Hafızası kötü olması yüzünden fazla tercih edilmeyen ama gerçekten iyi özelliklere sahip bir telefon diyebilirim.
Ses kalitesi derseniz bence orta segment için yeterli ve fazla bile. Ama şu kutudan çıkan kulaklık ses kalitesi iyi olsa da kötü duruyor. Kulaklarınızı acıtıyor hatta.
Telefon su geçirmez. Hatta üzerine kola, yoğurt dökenler bile var.
Sony klasik Walkman uygulamasına güncelleme getirmiş. Onun yerine Müzik adını koymuş.
Batarya süresi uzun olsa 1-2 gün Wifi açıkken sizi idare etmez.
3 çeşit güç modu var. Düşük pil, stamina, ultra stamina modu. En iyisi Ultra stamina modu.
Hafızası yetersiz. Ve uygulamalar tamamen taşınmıyor sanırım.
Kamara idare edecek kalitede. Mükemmel olmasa da.
Hafıza kartı küçük kart takılabiliyor.
Telefon 4.5 g destekliyor.
Tek derdim hafıza sorunu ve bataryası fazla dedikleri kadar mükemmel değil. Belki de sorun benim bataryamda.
Ama dersiniz ki almalı mıyım diye almayın derim. M5 çıkacakken bu telefonu almak biraz saçmalık olabilir gibi.
M5'in özellikleri çok üst düzey.

M4 Aqua Resimleri:

Kola testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nutella Testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çamaşır Makinesinde Yıkama Testi:

Güzel bir inceleme olmuş. Telefonda güzel ve şık görünüyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Telefon gerçekten de yakışıklıymış. İnceleme de güzel olmuş.

O Nutella'ya ne yaptınız acaba içim gitti de benim

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

İnceleme de ufak ama önemli bir yanlış var. Cihaz su geçirmez değil, suya dayanıklı. Dikkatli olun yani.

@Batuhan Yılmaz. hocam dediğiniz doğru. Hocam birde ısınma sorunu var telefonun onu belirteyim. Fakat benim işimi görüyor. Telefonun görünüşü gerçekten hoş. Bu arada testleri ben yapmadım. Ama yapana da buradan teşekkürlerimi gönderiyorum. Benim de içim giderdi doğrusu.

M4 Aqua'yı M5 geleceği için mi almayın dediniz başka neden var mı yoksa ? M5'in 1.400'den aşağı olacağını sanmam. Ki şu an 940 lira M4 Aqua. Arada 500 Lira gibi bir fark var. @-Mustafa-

Telefonu ilk aldığınızda boş hafızası ne kadardı? M5 güzel fakat 1499 lira fazla benim için. Genel olarak memnun değil misin? Isınma sorunu çok mu var yani videolu incelemelerde normal derecedeydi.

Şu an 6.0 güncellemesini alıcak sanırım. Hafızası oyun için fazla uygun değil malesef. Ama su kesinlikle geçirmedi. Kamera eh işte. Isınma durumu normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…