Öncelikle iyi Sosyaller. Gündelik kullanım için, dizi, film izlemek, ders çalışmak için ve hobi amaçlı kodlama öğrenmek için MacBook Air M4 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Özellikle Apple'ın kendi sistesinden bedava kulaklık ile almak istiyorum. Bundan önce Apple bir ürün kullanmadım.
Alınır kullanılır, pro modellerinin hem ekranı hem bataryası hem hoparlörü daha iyi oluyor. Ancak sizi film dizi izleme tarzı kullanımı içi air fazla fazla yeter. Zaten film diziler 30hz falan olmazı lazım.
Proyu deneyimlemek isterseniz ikinci el pil döngüsü düşük ürünlere bi bakmanızı öneririm.
M1-M2-M3 hangisinden temiz bulursanız değerlendirin.
Almak istediğim cihazı birkaç saat önce deneyimledim sağlam ve kaliteli bir cihaz bu modeller hafif olduğu söyleniyor ancak elime aldığımda ağır ve kaliteli hissettiriyordu.
Alınır kullanılır, pro modellerinin hem ekranı hem bataryası hem hoparlörü daha iyi oluyor. Ancak sizi film dizi izleme tarzı kullanımı içi air fazla fazla yeter. Zaten film diziler 30hz falan olmazı lazım.
Proyu deneyimlemek isterseniz ikinci el pil döngüsü düşük ürünlere bi bakmanızı öneririm.
M1-M2-M3 hangisinden temiz bulursanız değerlendirin.
Almak istediğim cihazı birkaç saat önce deneyimledim sağlam ve kaliteli bir cihaz bu modeller hafif olduğu söyleniyor ancak elime aldığımda ağır ve kaliteli hissettiriyordu.
Kararsız kaldım ancak insanlar'a güvenemiyorum bundan dolayı sıfır m4 alacağım cevaplarınız için teşekkür ederim. İleride satıp pro modeline geçerim.