U UGUBAH Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Herkese selamlar. Dün haftalık droptan M4A1-S Glitched Paint (FN) düştü. Sizce elimde tutmalı mıyım yoksa satmalı mıyım? Ne yapmalıyım bi öneriniz var mıdır?
Herkese selamlar. Dün haftalık droptan M4A1-S Glitched Paint (FN) düştü. Sizce elimde tutmalı mıyım yoksa satmalı mıyım? Ne yapmalıyım bi öneriniz var mıdır?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.050 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Hocam kullanacaksanız kullanırsınız veya farklı bir şeye veya bakiyeye çevirmek istiyorsanız öyle yaparsınız sizin ne yapmak isteyeceğinizi nereden bilelim. Skininiz yoksa kullanın veya farklı bir şeye değiştirirdim sizin yerinizde olsam. Artı 0 Eksi
Hocam kullanacaksanız kullanırsınız veya farklı bir şeye veya bakiyeye çevirmek istiyorsanız öyle yaparsınız sizin ne yapmak isteyeceğinizi nereden bilelim. Skininiz yoksa kullanın veya farklı bir şeye değiştirirdim sizin yerinizde olsam.
emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Size kalmış bir şey. Güzel para ediyor. Ben satıp başka şeylerde değerlendirirdim. ytd. Artı 0 Eksi