Ekim 2022'de M4A1-S Nitro (minimal wear) satın alıp üstüne de 3 tane Copenhagen Flames (holo) - Stockholm 2021 çıkartması yapıştırmıştım, gayet hoş bir kombo oldu ve o zamandan beri bu eşyayı severek kullanıyorum. Düşündüm ki isim etiketi kullanarak uyumlu bir isim koysam daha güzel olur. Bu eşyaya uyumlu olacak şekilde isim önerilerinizi bekliyorum, önceliğim İngilizce bir isim koymak.
Ekim 2022'de M4A1-S Nitro (Minimal wear) satın alıp üstüne de 3 tane Copenhagen Flames (Holo) - Stockholm 2021 çıkartması yapıştırmıştım, gayet hoş bir kombo oldu ve o zamandan beri bu eşyayı severek kullanıyorum. Düşündüm ki isim etiketi kullanarak uyumlu bir isim koysam daha güzel olur. Bu eşyaya uyumlu olacak şekilde isim önerilerinizi bekliyorum, önceliğim İngilizce bir isim koymak.
Daha çok skinin alevli temasına uygun isimler bekliyordum ''Firestorm, Ember'' vs. gibisinden Dediğiniz tarzda troll isimleri çok tercih etmiyorum genelde.
Fire Emberless
Fire Pomegranate
Deus Ignis
Dominus Ignis
Ignis Malum Punicum
Bunları begenecegini düşünüyorum. Son üçü Latince digerleri İngilizce. Anlamlarına bakmak istersen kopyala yapistir yaparsin
Ekim 2022'de M4A1-S Nitro (Minimal wear) satın alıp üstüne de 3 tane Copenhagen Flames (Holo) - Stockholm 2021 çıkartması yapıştırmıştım, gayet hoş bir kombo oldu ve o zamandan beri bu eşyayı severek kullanıyorum. Düşündüm ki isim etiketi kullanarak uyumlu bir isim koysam daha güzel olur. Bu eşyaya uyumlu olacak şekilde isim önerilerinizi bekliyorum, önceliğim İngilizce bir isim koymak.