colmbusq Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 106 Perşembe 17:19 #1 Arkadaşlar şansına dün siteden başlıktaki skini düşürdüm o anlık heyecanla direkt hesabıma çektim bıçakla trade yapmayı unuttum. 16 Ekim'e kadar takas koruması var o zaman kadar değeri fazla düşer mi?
Arkadaşlar şansına dün siteden başlıktaki skini düşürdüm o anlık heyecanla direkt hesabıma çektim bıçakla trade yapmayı unuttum. 16 Ekim'e kadar takas koruması var o zaman kadar değeri fazla düşer mi?
upson911 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 179 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:25 #2 Bu siteden m4a1-s stratosfer skininin geçmişteki fiyatlarını ve dalgalanmalarını görebilirsiniz hocam.
Bu siteden m4a1-s stratosfer skininin geçmişteki fiyatlarını ve dalgalanmalarını görebilirsiniz hocam.
colmbusq Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 106 Perşembe 17:30 #3 upson911 dedi: Bu siteden M4A1-S stratosfer skininin geçmişteki fiyatlarını ve dalgalanmalarını görebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 günü var zaten düşmesinde şansıma sizin bir fikriniz var mı?
upson911 dedi: Bu siteden M4A1-S stratosfer skininin geçmişteki fiyatlarını ve dalgalanmalarını görebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 günü var zaten düşmesinde şansıma sizin bir fikriniz var mı?
upson911 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 179 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:31 #4 colmbusq dedi: Hocam 6 günü var zaten düşmesinde şansıma sizin bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... hocam tahminim bu civarlarda kalacağı yönünde olur oynarsa -10 veya +10 dolar şeklinde oynayabilir bunu kimse net kestiremez bence.
colmbusq dedi: Hocam 6 günü var zaten düşmesinde şansıma sizin bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... hocam tahminim bu civarlarda kalacağı yönünde olur oynarsa -10 veya +10 dolar şeklinde oynayabilir bunu kimse net kestiremez bence.
colmbusq Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 106 Perşembe 17:37 #5 upson911 dedi: Hocam tahminim bu civarlarda kalacağı yönünde olur oynarsa -10 veya +10 dolar şeklinde oynayabilir bunu kimse net kestiremez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımınız için teşekkürler zaten 200tlik case Battle'dan çıktı 10k üzeri kalsa benim için yeterli kendinize iyi bakın iyi günler.
upson911 dedi: Hocam tahminim bu civarlarda kalacağı yönünde olur oynarsa -10 veya +10 dolar şeklinde oynayabilir bunu kimse net kestiremez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımınız için teşekkürler zaten 200tlik case Battle'dan çıktı 10k üzeri kalsa benim için yeterli kendinize iyi bakın iyi günler.