M4A4 için Zalim Daimyo vs Örümcek Zambağı

516777

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar fabrika çıkışlı zalim daimyo mu alınır yoksa az aşınmış örümcek zambağı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-22 233640.png
    267,2 KB · Görüntüleme: 102
  • Ekran görüntüsü 2023-05-22 233714.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 94
Bana göre Zalim Daimyo çok basit, ucuz bir görüntüye sahip. Kesinlikle Örümcek Zambağı'nı tercih ederdim.

Merhaba arkadaşlar fabrika çıkışlı zalim daimyo mu alınır yoksa az aşınmış örümcek zambağı mı?

M4A1-S Nitro'ya düzgün sticker+AK-47 simsiyah düzgün sticker set dizmek daha iyi gibi bence hocam, ama M4A4 kesinse görevde kullanılmış örümcek zambağına sticker basmak daha iyidir bence.

M4A1-S Nitro'ya düzgün sticker+AK-47 simsiyah düzgün sticker set dizmek daha iyi gibi bence hocam, ama M4A4 kesinse görevde kullanılmış örümcek zambağına sticker basmak daha iyidir bence.

AK-47 hayalet skini var M4A1-S | emphorosaur-s az aşınmış almak daha mı mantıklı?

AK-47 hayalet skini var M4A1-S | emphorosaur-s az aşınmış almak daha mı mantıklı?

Hocam isterseniz skinden önce hangi silahı oynayacağınızı belirlerin. İki silahında kendine has güzel desenleri bulunuyor. O yüzden skinden önce bence size uygun silahı seçin.

Hocam isterseniz skinden önce hangi silahı oynayacağınızı belirlerin. İki silahında kendine has güzel desenleri bulunuyor. O yüzden skinden önce bence size uygun silahı seçin.

M4A1 hangisini almak mantıklı fikir olsun iki silahıda deneyeceğim karar veriririm.

Güzel floatlı bir kurşunlu vitray bulursanız bence alın. Onun alternatifi emphorosaur olabilir.

Çamur skinini beğendim kullanıyorum arada ama görevde kullanılmış tenha boşluk alacağım M4A4 daha seri olduğu için oynaması daha zevkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…