M4N68T-M-v2 anakarta işlemci tavsiyesi

Evet dedikleriniz de olabilr ben de. Anakartıma uyumlu olarak en iyi şunu buldum. Phenom IIX6 1100T ama bunu da piyasada bulamam sanırım. Ben zaten komple her şeyi değiştireceğim, iyi bir şey toplamak istiyorum. Ama henüz bütçem yok, para biriktiriyorum. Olunca dizeceğim, şimdilik idareten de olsa RX550 ile idare edeyim diyorum.

Islemciye undervolt yapsanız performansınız artar o halde ?

Teşekkür ederim, aynı anakarta sahipsen ne olduğunu en iyi sen bilirsin sanırım. Peki dediğin işlemciyi alıp kullanmak en doğrusu sanırım. 95W Üstünü geçmemek gerekiyor öyleyse.

Şu an için günü kurtarmak ve RX550'yi uzun bir süre kullanmak gibi bir düşünceniz varsa piyasada en alınabilir gibi duran Phenom IIX6 1055T modeli bulunuyor, karar sizin.

Şu an için günü kurtarmak ve RX550'yi uzun bir süre kullanmak gibi bir düşünceniz varsa piyasada en alınabilir gibi duran Phenom IIX6 1055T modeli bulunuyor, karar sizin.
Phenom IIX6 1045T Nasıl olur hocam 95W Bim arkadaşın dediği gib, anakartı 125W İşlemciler de fazla ısınma yapıyormuş. 1045T 95W

Teşekkür ederim, aynı anakarta sahipsen ne olduğunu en iyi sen bilirsin sanırım. Peki dediğin işlemciyi alıp kullanmak en doğrusu sanırım. 95W Üstünü geçmemek gerekiyor öyleyse.
Bu benim fikrim bir dakika konuyu atacağım siz bakın karar verin.

Evet ama 1055T de 125W sıkıntı çıkarmaz mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…