Çözüldü M4V Formatını MP4'e çevirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar elimde M4V bir film var. Bu videoyu kalitesi bozulmadan ve en kolay hangi progam ile MP4'e çevirebilirim? TV'de oynatacağım ve TV M4V formatını desteklemiyor. (Handbrake ile MP4 videoya altyazı gömme işlemi yaptım fakat bir türlü MP4 çıkış alamadım. Program M4V çıkış aldığı için tekrardan MP4'e çevirmek istiyorum)

Çözüm
HandBrake'i açın, "Tools > Preferences > Output Files" kısmına gelin orada "MP4 Extension" diye bir seçenek var. Onu otomatik yerine MP4 olarak ayarlayın.

Ayrıca dosya uzantısı olan .m4v'yi .mp4 olarak değiştirmek de işe yarayabilir.
HandBrake'i açın, "Tools > Preferences > Output Files" kısmına gelin orada "MP4 Extension" diye bir seçenek var. Onu otomatik yerine MP4 olarak ayarlayın.

Ayrıca dosya uzantısı olan .m4v'yi .mp4 olarak değiştirmek de işe yarayabilir.

Çözüm
Uzantıyı değiştirdim fakat işe yaramadı. Dediğiniz işlemi yapıp tekrardan çıkış alacağım. Umarım olur.

Handbrake'te dediğiniz ayarı yaptım ve altyazıyı sorunsuz bir şekilde ekleyip MP4 formatında kalmasını sağladım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…